TREYHEM

  • MITÄ: TREYHEM, Tampereen ylioppilaskunnan ensimmäinen tapahtuma
  • MILLOIN: Ti 4.12. klo 19 alkaen
  • MISSÄ: Kuivaamolla, Hiedanrannassa (Tehdaskartanonkatu 24)
  • MITÄ MAKSAA: Ei mitään!!
  • MIKSI: Koska uutta opiskelijayhteisöä pitää juhlia! Ja tietty koska Gasellit 😉

TREYHEM IS COMING!

Nyt kun molemmat vanhat ylioppilaskunnat ovat saanet vuosijuhlansa juhlittua, on aika kääntää katseet tulevaisuuteen! Ylioppilaskuntien yhdistyttyä vuoden alusta Tampereelle syntyy uusi opiskelijayhteisö. Tätä upeaa yhteisöä juhlitaan 4.12. Kuivaamolla yli tuhannen opiskelijan bileissä!

TREYHEMissä ylioppilaskunnan piirin järjestöt sekä tapahtuman yhteistyökumppanit pitävät toimintapisteitä, joissa tarjolla on jos jonkinlaista aktiviteettia! Annamme näistä pieniä sneak peekeja ennen tapahtumaa 😉

TREYHEMissä on myös ensimmäistä kertaa esillä ylioppilaskunnan brändi! TREYn värit ja visuaalit siis koristavat tapahtumapaikkaa ja uutta brändiä voi ihailla pitkin iltaa. Bileissä tarjolla on omakustanteisesti ruokaa ja juomaa.

Tampereen paras ylioppilaskunta ylpeänä esittää: illan pääesiintyjänä toimii Suomen huikein räppijengi Gasellit!

Tapahtuma on siis täysin ilmainen, ja sinne järjestetään myös ilmainen bussikuljetus sekä Hervannasta että keskustasta! Tapahtumaan mahtuu tuhat osallistujaa, joten ainoa tapa varmistaa paikkasi on olla ajoissa! Tule siis busseille hyvissä ajoin! Lisätietoja bussikuljetuksista tulee lähempänä tapahtumaa!

Lisätietoja: Helmi Mäntysaari – helmi.mantysaari@tamy.fi