Hallopediksi?

Mikä on halloped?

Hallinnon opiskelijaedustajat, tuttavallisemmin hallopedit, ovat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä. He toimivat itsenäisinä toimielimen täysvaltaisina jäseninä edustaen laajasti joko koko yliopiston, tiedekunnan tai vaihtoehtoisesti tutkinto-ohjelman kaikkia opiskelijoita.

Hallopedina pääset vaikuttamaan yliopistoyhteisöämme koskeviin asioihin. Jos haluat opiskelun ohessa ajaa ja valvoa kaikkien opiskelijoiden etuja, on mahdollisuutesi koittanut päästä osalliseksi opiskelijavaikuttamisen ihmeellistä maailmaa! Mikään kokoustelun ja opiskelijavaikuttamisen konkari sinun ei tarvitse olla, tärkeintä on olla vahvasti motivoitunut hoitamaan toimensa mallikkaasti.

Hakukuulutukset

Keskusvaalilautakunnan vahvistama hakukuulutus tiedekuntaneuvostoihin: Hakukuulutus
Täydennyshakukuulutus tiedekuntaneuvostoihin: Hakukuulutus

Keskusvaalilautakunnan vahvistama hakukuulutus koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon ja muutoksenhakulautakuntaan: Hakukuulutus

Haku tiedekuntaneuvostoihin

Hakuaika on 10.9.-7.10.2018.
Täydennyshakuaika 25.10. asti. Täydennyshaun kohteina on kasvatustieteen ja kulttuurin, rakennetun ympäristön sekä yhteiskuntatieteen tiedekuntien tiedekuntaneuvostot.

Haku koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon ja muutoksenhakulautakuntaan

Hakuaika on 10.9.-7.10.2018.

Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista

Tiia Virtanen
TTYY:n koulutuspoliittinen sihteeri
p. 040 713 0077
koposihteri@ttyy.fi